Hoe wij werken

DIFS doet er alles aan om u de best mogelijke service te verlenen en te assisteren bij uw orderproces.

 

KLANT WORDEN

Wilt u klant worden? Vul hier uw gegevens in. Wij accepteren uitsluitend klanten met een bedrijfs- en fiscaal registratienummer.
Zodra wij uw aanvraag verwerkt hebben ontvangt u een login en kunt u gaan bestellen. Tevens krijgt u een contactpersoon toegewezen die u helpt bij uw bestellingen. U kunt meteen aan de slag.

 

BESTELLEN OP DIFS.NL

Op de homepage kiest u met welke van de vier assortimentsgroepen u gaat beginnen met bestellen:

DKW
VERS
DIEPVRIES
NON-FOODWij adviseren u om per groep de bestelling volledig af te ronden, omdat wij vers en diepvries anders behandelen en vervoeren dan DKW en non-food.

Zoek binnen groep naar uw gewenste artikelen. Zodra u het artikel ziet kunt u direct de aantallen eenheden die u nodig heeft invullen. Let op: uw besteld handelseenheden! U kunt bestellen zoveel u wenst.

Na afronding van uw bestellingen kunt u naar de ‘winkelmand’ gaan en uw bestelling controleren. Als alles akkoord is plaatst u de bestelling. U krijgt een email met bevestiging van wat u besteld heeft. 

Even later nemen wij contact met u op per email of telefoon. U krijgt van uw contactpersoon een email een specificatie en factuur.
Zijn er vragen of opmerkingen of zien wij dat uw bestelling mogelijk aangepast moet worden om nog efficiënter de pallets of container te vullen, nemen we contact met u op om aanvullingen of aanpassingen door te nemen.

 

ORDERVERWERKING

Zodra uw bestelling definitief is wordt deze in ons Distributiecentrum verzameld. We werken uiteraard zo snel mogelijk en plannen op de eerst beschikbare of afgesproken vlucht of verscheping dan wel moment dat u het kunt komen ophalen. Eventuele uitvoer documenten regelen wij op uw verzoek.

 

Voorintekening, promoties en seizoen

Wij hebben meerdere opties voor promoties en voorintekening:


Stocklots:

first come first serve, Als u deze producten online besteld is de order definitief zodra wij uw betaling ontvangen hebben.

Specials:

dit zijn aantrekkelijk geprijsde promotionele artikelen die u met voorintekening kunt bestellen. Als u regelmatig besteld dan kunt u de artikelen reserveren voor de eerstvolgende levering. 
Als u incidenteel of specifiek deze acties besteld worden de goederen gereserveerd na een aanbetaling en geleverd zodra beschikbaar en volledig betaald.

Seizoensartikelen:

deze dient u geruime tijd van te voren in te tekenen om leverantie zeker te stellen. Wij kunnen een aanbetaling verlangen.