Hoe wij werken

DIFS doet er alles aan om u de best mogelijke service te verlenen en te assisteren bij uw orderproces.

 

KLANT WORDEN

Wilt u klant worden? Vul hier uw gegevens in. Wij accepteren uitsluitend klanten met een bedrijfs- en fiscaal registratienummer.
Zodra wij uw aanvraag verwerkt hebben ontvangt u een login en kunt u gaan bestellen. Tevens krijgt u een contactpersoon toegewezen die u helpt bij uw bestellingen. U kunt meteen aan de slag.

BESTELLEN OP DIFS.NL

Op de homepage kiest u met welke van de vier assortimentsgroepen u gaat beginnen met bestellen:

DKW en Non-Food

Droge kruidenierswaren. Deze artikelen behoeven geen gekoeld transport en opslag en kunnen geleverd worden in combinatie met Non-Food artikelen

VERS

Verse artikelen dienen wij gekoeld te vervoeren. Deze kunnen dus niet gecombineerd met DKW en NON-FOOD artikelen afgeleverd worden.

DIEPVRIES

Diepvries artikelen worden eveneens separaat geleverd.Zoek binnen groep naar uw gewenste artikelen. Zodra u het artikel ziet kunt u direct de aantallen eenheden die u nodig heeft invullen. Let op: u besteld in handelseenheden! U kunt bestellen zoveel u wenst.

Na afronding van uw bestelling kunt u naar de ‘winkelmand’ gaan en uw bestelling controleren. Als alles akkoord is plaatst u de bestelling. U krijgt een email met bevestiging van wat u besteld heeft. 

Even later nemen wij contact met u op per email of telefoon. U krijgt van uw contactpersoon een email een specificatie en factuur.
Zijn er vragen of opmerkingen of zien wij dat uw bestelling mogelijk aangepast moet worden om nog efficiënter de pallets of container te vullen, nemen we contact met u op om aanvullingen of aanpassingen door te nemen.

Minimale ordergrootte en transportkosten

Prijzen zijn exclusief transportkosten. Afhankelijk van het aantal pallets en afleveradres berekenen wij de transportkosten. Let op: vers en diepvries worden apart vervoerd en in rekening gebracht. 

Onder voorwaarden is afhalen met uw eigen vervoer(der) mogelijk.

Wilt u in een vast patroon gaan bestellen en bent u gevestigd in Nederland dan kan u ingepland worden in een vast afleverschema waarbij u zowel vers als diepvries tegelijk geleverd kan krijgen in combinatie met Non-Food en DKW producten. U wordt dan geleverd in rolcontainers in plaats van op pallets.

Orderverwerking

Zodra uw bestelling definitief is wordt deze in ons Distributiecentrum verzameld. We werken uiteraard zo snel mogelijk en plannen op de eerst beschikbare of afgesproken vlucht of verscheping dan wel moment dat u het kunt komen ophalen. Eventuele uitvoer documenten regelen wij op uw verzoek.

Voorintekening, promoties en seizoen

Wij hebben meerdere opties voor promoties en voorintekening:


Stocklots:

first come first serve, Als u deze producten online besteld is de order definitief zodra wij uw betaling ontvangen hebben.

Specials:

dit zijn aantrekkelijk geprijsde promotionele artikelen die u met voorintekening kunt bestellen. Als u regelmatig besteld dan kunt u de artikelen reserveren voor de eerstvolgende levering. 
Als u incidenteel of specifiek deze acties besteld worden de goederen gereserveerd na een aanbetaling en geleverd zodra beschikbaar en volledig betaald.

Seizoensartikelen:

deze dient u geruime tijd van te voren in te tekenen om leverantie zeker te stellen. Wij kunnen een aanbetaling verlangen.