DIFS - Uw partner in levensmiddelen - in Nederland en Internationaal

 
 

DIFS is uw gespecialiseerde partner voor Nederlandse en Internationale levensmiddelen. Wij werken nauw samen met vele producenten om u op de meest efficiënte wijze een uitgebreid assortiment kwaliteitslevensmiddelen en non-food producten aan te bieden.

Met DIFS kunt u uw klanten bieden wat zij zoeken, in vers, diepvries, houdbaar en non-food.

Alles uit één locatie

Uw bestellingen worden geleverd vanuit ons centraal in Nederland gelegen distributiecentrum, vlak bij de belangrijkste verkeersaders. Onze levensmiddelen worden dagelijks afgeleverd. Doordat wij meer dan 500 winkels dagelijks beleveren is er altijd verse voorraad. Na het laden van de zeecontainers of vrachtwagens zijn uw goederen snel bij de havens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Voor luchtvracht zijn wij centraal gelegen tussen de belangrijkste luchthavens van Nederland, België of Duitsland.

In ons opslag- en distributiecentrum worden de verse en diepgevroren levensmiddelen onder optimale omstandigheden opgeslagen en verwerkt. Lang houdbare levensmiddelen worden geautomatiseerd verzameld en gereed gemaakt voor verzending. 

Door onze efficiënte werkwijze zijn wij in staat een gevarieerd assortiment zo kort mogelijk voor verscheping gereed te hebben waardoor uw goederen langer houdbaar zijn bij aankomst. 
 

Typisch Nederlands: meer dan drop en stroopwafels

 
 
 

Nederland staat bekend om lekkernijen als stroopwafels, drop en snoep.

Maar typisch Hollands is ook hoogwaardige babyvoeding, aardappelen, groente, fruit, vlees en zuivelproducten: veilig, voedzaam en efficiënt. Vanwege onze internationale oriëntatie hebben wij ook veel aandacht voor Duitse, Italiaanse, Franse, Spaanse en Oosterse specialiteiten: bij ons kunt u altijd terecht voor een passend assortiment.

Of u nu een specifiek heimwee assortiment zoekt of hoogwaardige, maar aantrekkelijk geprijsde dagelijkse levensmiddelen, bij DIFS kunt u altijd terecht.

Specials en Seizoen

 

Wekelijks vernieuwen wij ons assortiment en elke 14 dagen hebben wij speciale promoties met populaire producten. Voor bijzondere gelegenheden als Kerst, Pasen, Sinterklaas en vele andere bijzondere momenten kunt u unieke artikelen reserveren. 

Daarnaast hebben wij regelmatig scherpe partij aanbiedingen en promoties van A-merken.