Van Dobben rundvleesbitterballen Doos

Artikelnummer:
8710861982514
Merk:
Van Dobben

Uw order:

In winkelwagen
Vergelijken
137802.jpg
Houdbaarheid bij vertrek DC (in dagen) 160
Artikeltype DV
Verpakkingstype Doos
Inhoud verpakking 16 H87
Inhoud HE 6
Aantal HE per palletlaag 19
Aantal palletlagen 9
Aantal HE per pallet 171
Breedte HE 149 MM
Diepte HE 312 MM
Hoogte HE 182 MM
Brutogewicht HE 2641 KGM
BTW % (Nederland) 9 %
Ingrediënten Ingrediënten: Water, paneermeel (TARWEBLOEM, zout, gist), 13% gekookt rundvlees, 11% patisseriebloem (TARWE), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), TARWEBLOEM, dextrose, stabilisator (E466), zout, TARWE-EIWIT), plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), geconcentreerde boter (MELK), zout, ui, rundergelatine, verdikkingsmiddelen (E464, E466), natuurlijk aroma, gistextract, plantaardig eiwithydrolysaat (SOJA, RAAPZAAD*, maïs), maltodextrine, SOJA-EIWITISOLAAT, plantaardige voedingsvezels, specerijen (o.a. <1% foelie, <1% laurier), SOJASAUS (water, SOJABONEN, TARWE, zout), <1% geconcentreerde rundvleesbouillon, suiker, aardappelvlokken, kruiden, citroensapconcentraat, groenteconcentraten (ui, wortel), voedingszuur (melkzuur), kurkuma-extract. Kan sporen van PINDA bevatten. *Dit ingrediënt kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen met een MOSTERD-allergie.
Voedingselement Per 100 g / ml
Gluten Yes
Gerst No
Haver No
Rogge No
Tarwe Yes
Spelt No
Kamut No
Schaaldieren No
Ei No
Vis No
Aardnoten & Pinda's Yes
Soja Yes
Melk Yes
Lactose No
Noten No
Amandelen No
Hazelnoten No
Walnoten No
Cashewnoten No
Pecannoten No
Paranoten No
Pistachenoten No
Macadamianoten No
Selderij No
Mosterd Yes
Sesamzaad No
Zwaveldioxide & sulfieten >10mg/kg of 10mg/l No
Lupine No
Weekdieren No
Maximum bewaartemperatuur -18 ° C
Afleverpunt DC

Disclaimer: Het kan voorkomen dat een product tussentijds in prijs en/of samenstelling is gewijzigd. De specificatie bij verzending van de goederen is daarom altijd leidend. Bij vragen graag contact opnemen met onze salesafdeling.